Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
  • Showroom Ć©n eigen voorraad
  • Scherpe prijzen
  • ƉƩrlijke levertijden
  • Telefonisch altijd goed bereikbaar!
Novolux-glasraam-HR++

Novolux glasraam HR++


Met ons Novolux glasraam HR++ kunt u eenvoudig uw nieuwe en bestaande lichtkoepels extra-isolerend en geluidswerend maken.
Dit unieke HR++ glasraam voor lichtkoepels kan zeer eenvoudig en zonder problemen op uw bestaande dakopstand gemonteerd worden.
Daar overheen monteert u een lichtkoepel naar keuze om een nog betere isolatiewaarde te behalen.

Renovatie en/of na-isoleren bestaande lichtkoepel
Ons Novolux-Glasraam is ook uitermate geschikt om uw huidige lichtkoepel optimaal te isoleren. Zeer geschikt dus voor een eenvoudige renovatie. U kunt het Glasraam eenvoudig met behulp van enkele schroeven tussen de opstand en de lichtkoepel plaatsen zonder ingrijpende aanpassingen of breekwerk in het dak en zo snel en gemakkelijk uw isolatie aan de bestaande situatie verbeteren.

IN VERBAND MET DE ONRUSTIGE MARKTSITUATIE EN DE CONSTANT STIJGENDE PRIJZEN VAN GLAS EN ALUMINIUM WERKEN WIJ OP DIT MOMENT VOOR DEZE GLASRAMEN MET PRIJZEN OP AANVRAAG!

WIJ HEBBEN SINDS KORT EEN ALTERNATIEVE LICHTKOEPEL VAN GLAS, DEZE IS SNELLER LEVERBAAR EN HEEFT EEN HOGERE ISOLATIEWAARDE.
BOVENDIEN HOEFT HIER GÉÉN LICHTKOEPEL MEER OVERHEEN EN IS DIT RAAM ZEER SCHERP GEPRIJSD.
KLIK >HIER< VOOR MEER INFORMATIE!
Bezig met laden...

Novolux-daglichtsystemen worden ontwikkeld,geproduceerd en geleverd volgens ISO-9001, versie 2008 en voldoen aan de Europese lichtkoepelnorm EN 1873.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies