Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
  • Showroom Ć©n eigen voorraad
  • Scherpe prijzen
  • ƉƩrlijke levertijden
  • Telefonisch altijd goed bereikbaar!

Disclaimer I Algemeen voorbehoud

DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL is een handelsnaam van Daylight Trading

Aansprakelijkheid

Hoewel DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL  zich inspant om nauwkeurige en actuele informatie in deze website op te nemen, kunnen fouten of omissies zich voordoen. DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL wijst uitdrukkelijk iedere aansprakelijkheid uit hoofde van niet-nakoming van een overeenkomst, onrechtmatige daad, risico-aansprakelijkheid of enige andere rechtsgrond af, voor alle directe, indirecte, incidentele, gevolg-, aanvullende en bijzondere schade, alsmede voor schade waaronder bedrijfs- en gevolgschade, die op enigerlei wijze voortvloeit uit of samenhangt met de toegang tot en het gebruik van deze, ongeacht of DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL zich bewust was van de mogelijkheid (tot het zich voordoen) van dergelijke schade.
Zo aanvaardt DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL derhalve onder andere geen aansprakelijkheid voor: het ononderbroken functioneren van deze website; sites die niet door DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL worden onderhouden, ook al wordt daar door DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL naar verwezen; (rechts)handelingen verricht louter op basis van informatie verstrekt op of via deze site; gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken naar DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL gestuurde e-mail of andere elektronische berichten; gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van aan DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL gezonden e-mails.

Hyperlinks
Verwijzingen naar sites die niet door DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Sites van derden die links bevatten naar onze website(s) worden en kunnen niet door ons worden gecontroleerd.

E-mail
DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten (tijdig) worden ontvangen en verwerkt.

Intellectueel eigendom
De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen afbeeldingen, foto's, knoppen, opmaak en teksten, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken, zijn eigendom van of in licentie bij DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze kunnen uitsluitend gebruikt worden na voorafgaande toestemming door DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

Softwarekwaliteit
DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL garandeert niet dat de informatie, software of ander materiaal dat via haar webpagina's toegankelijk is, vrij zal zijn van virussen, wormen, paarden van Troje of andere schadelijke componenten

Reviews:
“We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.
Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies