Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
  • Showroom Ć©n eigen voorraad
  • Scherpe prijzen
  • ƉƩrlijke levertijden
  • Telefonisch altijd goed bereikbaar!
Hoe maak in mijn lichtkoepel of polycarbonaat dak schoon De winter is weer voorbij, de klok is verzet, dus we kunnen weer langer genieten van het zonlicht.
Vaak krijgen wij dan ook de vraag hoe lichtkoepels en polycarbonaatplaten het beste en veiligste schoongemaakt kunnen worden.
Graag geven wij u wat tips en advies voor het schoonmaken van uw lichtkoepel en polycarbonaatdak in dit blog!

Normaal kunt u uw lichtkoepel, golfplaten en polycarbonaatplaten prima schoonmaken met lauw/warm water en een zachte, niet pluizende. doek.
Maar na de winter heeft u kans dat er zich een groene aanslag op uw lichtkoepel of polycarbonaatplaten heeft gevormd.

Hoe verwijdert u nu het beste deze groene aanslag van uw lichtkoepel en polycarbonaatplaten?

Speciaal voor het reinigen van uw lichtkoepels en polycarbonaatplaten hebben wij het speciale kant-en-klare reinigingsmiddel voor kunststoffen NOVOCLEAR.
Met dit schoonmaakmiddel voor lichtkoepels en polycarbonaat verwijdert u op een veilige wijze de groene aanslag op diverse soorten kunststof.
NOVOCLEAR  is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gladde en glimmende oppervlakken, het droogt snel en streep loos op en is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar.

Novoclear is eenvoudig in gebruik.
Om krassen te voorkomen, spoelt u eerst het te reinigen oppervlak goed af met schoon water om zo alle losse vervuiling zoals zand te verwijderen. U ontgrendelt de sprayflacon door de spuitnippel een kwartslag te draaien, zodat u gelijk kunt sprayen. Breng Novoclear ruim aan op het te reinigen oppervlak en laat het product 5 tot 10 minuten inwerken. Na de inweektijd wrijft u het vervuilde oppervlak eenvoudig schoon en droog met een schone, pluisvrije doek of een microvezeldoek. Het is niet nodig om na het afnemen met de microvezeldoek nog eens na te spoelen met water. De oppervlakken kunnen onbeperkt met Novoclear behandeld worden.

U kunt Novoclear verkrijgen in een handzame 250ml sprayflacon en in een voordeliger 1000ml  sprayflacon. Voor grotere te reinigen oppervlaktes zoals lichtstraten en verandadaken leveren wij ook 5 liter jerrycans.
Met 1000ml NOVOCLEAR reinigt u een oppervlak van ca. 10 vierkante meter.

Wij hebben nagenoeg altijd voldoende NOVOCLEAR op voorraad , klik hier om eenvoudig uw reinigingsmiddel te bestellen in onze webshop!
  Robert     01-04-2019 11:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies