nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Platdakraam

DEGOEDKOOPSTELICHTKOEPEL.NL ook sterk in platdakramen!

Als lichtkoepelspecialist zijn wij ook het beste adres in oost-Nederland als het gaat om platdakramen.
Wij leveren een compleet assortiment platdakramen tegen extra scherpe prijzen!

Onze platdakramen zijn de perfecte combinatie van een stijlvol design, een goed isolerende opstand en HR++ glas. Deze kenmerken samen maken een platdakraam van glas dus de beste daglichtoplossing voor uw veranda, woonkamer, keuken, uitbouw, kantoor,

Door de toepassing van het HR++ isolatieglas en de extra geïsoleerde opstand voldoet elk platdakraam tevens aan de eisen zoals gesteld in het Bouwbesluit 2018.

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment platdakramen zodat er altijd wel een platdakraam voor uw specifieke toepassing beschikbaar is.
Zo hebben wij  'vaste' platdakramen in de glasheldere uitvoering of met melkglas maar ook van extra sterk beloopbaar glas.

Naast de vaste platdakramen hebben wij ook electrisch te openen ventilerende platdakramen en zelfs een manueel te openen daktoetreding.

Momenteel zijn we bezig met het herinrichten van deze webshop en kan het zijn dat het gewenste product tijdelijk niet zichtbaar is.

Wilt u meer informatie over een bepaald product, advies of een vrijblijvende prijsopgave?

Dan kunt u, uiteraard geheel vrijblijvend, contact opnemen via T 074-8538649 of u kunt een mail sturen naar klantenservice@daylighttrading.nlSpreken we nu van een vlakke lichtkoepel, platdakraam, platdakvenster lichtkoepel vlakglas of platte lichtkoepel?
Natuurlijk mag u het zo noemen als u wilt, maar uiteindelijk bedoelen we met al deze namen hetzelfde:
Een platdakraam dat zorgt voor daglicht (en eventueel ventilatie) op een manier die niet alleen mooi is maar ook nog eens extra isolerend is, en dat is goed voor het milieu én uw portemonee!

Platdakraam - vlakke lichtkoepel - plat dak raam - platdakvenster - lichtkoepel vlakglas


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.